30 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Wilkinson scheermesjes vrouw

Alle Wilkinson Intuition scheermesjes passen op alle Wilkinson Intuition scheerapparaten. Dus de Intuition Plus Melon Fresh scheermesjes passen ook op de normale Intuition Plus Houder. Dit principe geldt ook voor de Wilkinson Protector en de Quattro for Women serie. De Lady Protector scheermesjes passen dus bijvoorbeeld niet op een Quattro for Women houder. Voor een optimaal resultaat wordt het passende type van alle Wilkinson Sword scheersystemen aangeraden.

 

Wilkinson scheermesjes

Wilkinson Sword heeft een ruim aanbod van scheermesjes en scheerapparaten voor vrouwen. De system razors zijn speciaal ontworpen om vrouwen met de nieuwste scheertechnologie een oogstrelende zachte en sexy huid te geven. Als je scherper wilt scheren hoeft je enkel de mesjes te vervangen, niet de greep. Zowel de houder als de scheermesjes van alle Wilkinson scheerapparaten zijn bij Shavingspecialist voordelig te bestellen.

Wilkinson scheermesjes voor vrouwen:

Wilkinson Intuition plus Sensitive scheermesjes

 

Wilkinson Intuition plus Granaatappel scheermesjes

 

Wilkinson Intuition plus Hydra care scheermesjes

 

Wilkinson Intuition plus Hydrasoft scheermesjes

 

Wilkinson Quattro for women scheermesjes

 

Wilkinson Lady protector scheermesjes

 

Wegwerp scheermesjes

Wilkinson heeft naast de scheersystemen met een vervangbaar scheermesje ook wegwerpmesjes van goede prijs/kwaliteit.
Kies je voor de hygiëne en het gemak van het weggooien wanneer de mesjes bot zijn, dan is een wegwerpmesje precies wat je zoekt.

Wilkinson scheermesjes

Minimal Price: 3,59 3.59