Gillette Venus Divine

2 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Gillette Venus Divine Scheermesjes

Gillette lanceert een superieure versie van het succesvolle Venus scheermesje en ontwikkelt deze nieuwe versie als scheersysteem én als wegwerpmesje om álle natscheersters te laten genieten van Venus Divine. Venus Divine bevat vier innovaties voor een gladde scheerbeurt: drie nieuwe Comfort-Coated mesjes, intensief hydraterende lubrastrips, extra zachte beschermende kussentjes en een verbeterde handgreep.

 

Met slechts één enkele scheerbeweging scheert u zich nu ongelooflijk glad voor een langdurig zachter gevoel. de huid wordt zachtjes strak getrokken waardoor de mesjes glad en veilig scheren. De meedraaiende, afgeronde scheerkop volgt de rondingen van het lichaam en past zich aan moeilijk te scheren plekjes aan. 

 

Ondek Venus Divine

 

De Venus Devine met de gepatenteerde coating op de drie mesjes heeft Lubrastrips voor een glad en comfortabel scheerresultaat en een bijzonder gladde huid, zelfs op gevoelige plekjes.

 

De Shavingspecialist biedt de Gillette Venus Divine op verschillende manieren aan. per 4 scheermesjes, 8 scheermesjes, 16 scheermesjes, een Gillette Venus Divine apparaat, en een Gillette women Venus Divine Combi deal

 

Gillette Venus Divine

Minimal Price: 6,39 6.39