Gillette Venus Breeze

6 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Gillette Venus Breeze scheermesjes

Het nieuwe Venus breeze 2-in-1 scheersysteem maakt van ontharen een fluitje van een cent. Een aparte scheergel hoeft niet meer: met dit handige scheermesje heb je twee in een! 


Venus Breeze

werkt super eenvoudig, want een aparte scheergel is niet nodig door de geïntegreerde scheergel kussentjes. Maak het scheermesje nat en je kunt meteen aan de slag. De scheergelkussentjes geven een licht schuimend laagje af waardoor het mesje soepeltjes over de huid glijdt en extra scheergel is niet nodig. Met Venus Breeze sta je dus nooit meer te stuntelen onder de douche en ben je in no time klaar! Geen haartje te bekennen en direct verzorgd: wat wil je nog meer? 

De bijzondere kussentjes bevatten botanische oliën en hebben een frisse tropische geur. Ze zijn flexibel waardoor ze zelfs lastige rondingen volgen. Het ovale scheermesje scheert veilig en comfortabel... Zelfs op die lastig bereikbare plekjes.  

 

De Venus Breeze

heeft een transparante lavendelkleurige handgreep met extra anti-slip voor een stevige grip. Kortom, je houdt je huid mooi glad en zacht met dit super scheersysteem.

Gillette Venus Breeze

Minimal Price: 9,95 9.95