Gillette Venus | Shavingspecialist.nl

Gillette Venus

6 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Gillette Venus

Met slechts één enkele scheerbeweging scheert u zich nu ongelooflijk glad voor een langdurig, zachter gevoel. Drie mesjes die zijn omsloten door zachte beschermende kussentjes. Deze trekken de huid zachtjes strak waardoor de mesjes glad en veilig scheren. De meedraaiende, afgeronde scheerkop volgt de rondingen van het lichaam en past zich aan moeilijk te scheren plekjes aan. De indicatorstrip met aloe en Vitamine E, heeft een blauwe streep die langzaam vervaagt wanneer niet meer het optimale Venus scheerresultaat verkregen kan worden.

 

De Gillette Venus is een scheermesje voor alle huidtypen.

 

De Gillette Venus scheermesjes

onderscheiden zich door:

 

De nieuwe hydraterende strip, deze is om de scheermesjes heen verwerkt voor een gladde en vooral moeiteloze scheerbeweging.
De houder wordt geleverd met een showerpod. hiermee kunt u uw scheerapparaat eenvoudig opbergen door de handige zuignappen, zuig je hem zo vast in je badkamer
De handgreep is beter in vormgeving waardoor het Venus scheermesje nu nog prettiger in de hand ligt, ook wanneer uw handen nat zijn!
De drie dicht op elkaar liggende mesjes zorgen ervoor dat u nagenoeg elk haartje wegscheert, uw benen voelen dus super glad aan.

 

De Shavingspecialist biedt de Gillette Venus op verschillende manieren aan. per 4 scheermesjes, 8 scheermesjes, 16 scheermesjes, Gillette woman Venus apparaat, en een Gillette woman Venus Combi deal


Gillette Venus

Minimal Price: 6,89 6.89