21 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Gillette scheermesjes

Alle Gillette Venus scheermesjes passen op alle Gillette Venus scheerapparaten. Dus bijvoorbeeld de Venus Breeze scheermesjes of de Venus Embrace scheermesjes passen ook op de normale Venus houder.
Dit principe geldt ook voor de Gillette Sensor Excel. De Sensor Excel scheermesjes passen op zowel het Sensor als het Sensor Excel scheerapparaat. Voor een optimaal resultaat wordt het passende type van alle Gillette scheersystemen aangeraden.

Gillette scheermesjes voor vrouwen

Gillette heeft met de Venus scheerapparaten een ruim aanbod aan scheersystemen en scheermesjes voor vrouwen. De Gillette Venus lijn omvat inmiddels de scheersystemen: Gillette Venus, Venus wegwerpmesjes, Venus Vibrance, Venus Breeze en het nieuwste scheersysteem de Gillette Venus Embrace. Speciaal voor het scheren van de bikinilijn is er de Venus bikini trimmer. Zoveel verschillende scheerapparaten, welke Venus scheermesjes zijn nu het beste? Alle Gillette scheermesjes van Venus zijn gewoon goed. We zullen de Venus scheersystemen hieronder in het kort toelichten zodat jij de voor jou perfecte Gillette Venus mesjes eenvoudig kunt kiezen.

 
Gillette Venus Pro skin

 
De Gillette Venus Proskin scheermesjes zijn de nieuwste scheermesjes van Venus Gillette. Er zijn 2 varianten:  De Venus Proskin scheermesjes en de Venus Proskin sensitive.

Sensitive scheermesjes zijn ontwikkeld voor vrouwen die naar het scheren bultjes bij hun vagina krijgen of schilfertjes.

 
Gillette Venus Embrace

 

Het nieuwste Gillette Venus Embrace scheersysteem voor vrouwen met 5 flexibele mesjes die de rondingen van jouw lichaam volgen en vrijwel elk haartje verwijderen.

 

Gillette Venus Breeze

De Venus Breeze scheermesjes zijn het geheim voor snel scheren. Door de geïntegreerde scheergelkussentjes hoef je alleen het mesje nat te maken om je huid zijdezacht te scheren. De romige crème van de scheergel zorgt voor een heerlijk licht schuimende scheersensatie.

 

Gillette Venus Vibrance

 
De Gillette Venus Vibrance combineert scheren met een milde peeling wat een stralende huid als gevolg heeft. Met een druk op de knop van het batterij aangedreven scheersysteem voel je de kalmerende vibraties die dode en doffe huidcellen verwijderen waardoor je weer een zachte en stralende huid krijgt.

 
Gillette Venus Original

 

Het Gillette Venus Original scheersysteem was het eerste scheersysteem voor vrouwen met 3 mesjes. Het Venus Original scheerapparaat heeft beschermende kussentjes rondom de scheermesjes en staat hierdoor garant voor een gladde, uiterst zachte scheerbeurt in slechts één beweging. De Venus original scheermesjes zijn ook leverbaar als wegwerpmesjes.

Gillette sensor Excel for women

 De Gillette Sensor Excel for woman zijn te bestellen per 10 scheermesjes, 20 scheermesjes of een houder plus 1 Gillette Sensor Excel for woman scheermesje

Gillette scheermesjes

Minimal Price: 6,39 6.39