Wilkinson Quattro Titanium Precision

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Wilkinson Quattro Titanium Precision

Quattro Titanium Precision is ‘s werelds eerste natscheerapparaat dat tegelijkertijd scheert, stylet en trimt. Ben je het beu om te zwoegen en steeds verschillende items te moeten gebruiken om je gezichtsbeharing onder controle te houden? Probeer dan de gelauwerde Quattro Titanium Precision – ‘s werelds eerste natscheerapparaat dat tegelijkertijd scheert, stylet en trimt. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een nieuwe look uit te proberen.

Wilkinson Sword Quattro Titanium Precision is ‘s werelds eerste drie-in-één scheermes. De Quattro Titanium Precision heeft 4 titaniumcoating mesjes voor een glad en strak resultaat. de Glijstrips bevatten vitamine E en ProB-5 om de huid te verzachten en de verfrissen. 
Het precisiemesje aan de achterzijde helpt om de bakkebaarden, de baard en het haar onder de neus precies bij te werken.

De Wilkinson Quattro Titanium Precision trimmer heeft 4 aanpasbare niveaus die het makkelijk maken om gezichtsbeharing en bakkebaarden te onderhouden en vorm te geven. Veilig te gebruiken in de douche of in de badkamer en is makkelijk te reinigen, je hoeft het enkel onder stromend water af te spoelen.Quattro Titanium Precision Freestyle bezit niet alleen de 3-in-1 kenmerken van zijn voorgangers – scheren, stylen en trimmen – maar het is nu tevens beschikbaar in een stijlvolle zwarte uitvoering.

Wilkinson Quattro Titanium Precision

Minimal Price: 8,89 8.89