Gillette Fusion

10 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Gillette Fusion

Fusion betekent 'samensmelting' en dat is precies wat Gillette heeft gedaan door veel van zijn baanbrekende technologieën samen te brengen. Het resultaat is één innovatieve productenlijn met de naam Gillette Fusion. Wil je de meest comfortabele scheerervaring ooit? Gebruik dan zowel een Gillette Fusion scheersysteem, Gillette Fusion scheermesjes als Gillette Fusion scheergel of scheerschuim. De Gillette Fusion scheermesjes zijn bij een consumentenonderzoek niet voor niets als beste uit de test gekomen.

Deze producten uit de Gillette Fusion-range kunnen voor de ultieme scheerbeurt nog worden aangevuld met één van de gezichtverzorgingsproducten van Gillette.Bij ShavingSpecialist koopt u de Gillette Fusion scheermesjes veel goedkoper als bij de drogisterij, tevens hebben wij het op voorraad dus binnen 2 dagen heeft u het thuis.

Gillette Fusion scheersystemen

Gillette heeft met het Fusion scheersysteem het scheerapparaat opnieuw uitgevonden. Met het in een nieuw jasje gestoken Gillette Fusion scheersysteem ben je verzekerd van de meest comfortabele scheerervaring ooit. Bij shavingspecialist.nl heb je de ruimste keuze uit zowel de manual scheersystemen als de poweruitvoering. Naast een keuze tussen de 'Gillette Fusion' en de 'Gillette Fusion Power' scheersystemen kun je bij ons uiteraard ook terecht voor de vele speciale uitvoeringen van de Gillette Fusion scheersystemen.

Gillette Fusion scheermesjes

De Gillette Fusion scheermesjes zijn onderverdeeld in de Fusion, Fusion Power en de nieuwe Fusion ProGlide Power scheermesjes. In principe passen al deze mesjes op alle Gillette houders die de naam Fusion bevatten. De Gillette Fusion scheermesjes passen dus ook op een Gillette Fusion Power houder. Het is echter aan te bevelen voor een optimaal scheerresultaat scheermesjes te gebruiken die speciaal voor een scheersysteem zijn ontwikkeld. Zeker bij de 'Power' varianten worden de 'Power' mesjes bij de 'Power' scheerapparaten aangeraden.

Gillette Fusion scheergel

De Gillette Fusion en de Gillette Fusion ProGlide scheergel lijn omvat een ruime keuze aan scheergel. Zo zijn er hydraterende, kalmerende en verkoelende scheergel en scheergel voor de zware baard of gevoelige huid. De Gillette Fusion Gel maakt de baardhaartjes zachter en helpt de huid te beschermen. De scheermesje kunnen hierdoor comfortabel over de huid heen glijden voor een ongelooflijk glad gevoel.

 

Gillette Fusion scheerschuim

Voor mannen die zich liever met scheerschuim scheren is er binnen de Gillette Fusion-lijn een keuze uit twee varianten:

- De Gillette Fusion Scheergel Hydra Ultra Protection die vol hydraterende bestanddelen zit om de huid nog gladder te maken.
- De Gillette Fusion Proglide Scheergel Hydraterend speciaal voor mannen met een zware baardgroei.

Gillette Fusion

Minimal Price: 9,95 9.95