Affiliateprogramma

Partnerprogramma

Heeft u een eigen site? Wilt u deze site nog aantrekkelijker maken voor uw bezoekers en ook voor uzelf? Het Partnerprogramma van Heyting eBusiness.nl biedt u de mogelijkheid een online winkel te beginnen. Vanaf vandaag kunt u via uw site onze artikelen verkopen. Zonder risico's en op een zeer eenvoudige manier. Zo voegt u een waarde toe aan uw site en u verdient nog geld ook! Verschillende drukbezochte sites van bedrijven en particulieren maken al gebruik van het partnerprogramma. Iedereen kan meedoen!

Direct aanmelden

Wat houdt het Partnerprogramma precies in?

Het Partnerprogramma van Heyting eBusiness is een eenvoudige manier om ieder willekeurig artikel uit ons assortiment via uw site te verkopen. Door het grote aanbod van ons kunt u altijd een verrassende keuze voorschotelen. Verkoop, verwerking, verzending en facturering van bestellingen nemen wij voor onze rekening. En uiteraard is onze klantenservice het aanspreekpunt voor alle vragen en opmerkingen van de klant gedurende het bestelproces. Het enige wat u hoeft te doen, is u aanmelden op www.cleafs.nl.

Het levert u geld op

Wanneer een bezoeker van uw site doorklikt naar een van onze webshops en een bestelling plaatst, strijkt u een commissie op. De commissie wordt niet alleen berekend over de verkoop van het artikel dat op uw site wordt aangeklikt, maar over alle artikelen die in de desbetreffende winkelsessie worden gekocht. De commissie is tussen de 5 en 10% . De commissie wordt maandelijks afgerekend en gebeurd via Cleafs.. Het berekende percentage is afhankelijk van de netto omzet. Netto omzet is omzet exclusief BTW en verzendkosten en onder aftrek van eventuele kortingen, restituties en heffingen.

U bouwt een aantrekkelijke site

Met het aanbieden van onze artikelen, levert u een extra service aan de bezoekers van uw site. Uw huidige bezoekers zullen dan ook regelmatig terugkomen en nieuwe bezoekers worden vaste bezoekers. Via een speciale site kiest u de gewenste content uit.

Het kost u niets!

Er zijn geen kosten verbonden aan het partnerprogramma. De benodigde materialen stellen wij gratis en ongelimiteerd ter beschikking: buttons, banners, tekstlinks, speciale acties, uitgebreide rapportages, nieuwsbrieven met tips, adviezen en nog veel meer.

Hoe begint u?

U hoeft niet tot morgen te wachten om uw eigen online shop op te zetten. U meldt zich aan via de affiliatenetwerk: www.cleafs.nl. Direct daarna kunt u een van de Links, buttons of banners op uw website plaatsen. Op cleafs kunt u kijken met welke webshops wij aangesloten zitten.

Heyting eBusiness, een betrouwbaar internationaal adres

Natuurlijk wilt u het beste voor uw bezoekers. Wij bieden uw bezoekers daarom betrouwbare en volledige service. Met onze webshop bieden wij uw bezoekers: - Een breed assortiment van scheerartikelen, tot zelftesten tot anti snurk middelen. - Betalen met vele betaalvormen - Levering door heel Europa - Een eigen klantenservice via mail en telefoon

Vragen?

Heeft u nog verdere vragen, stuur dan een e-mail naar info@heytingebusiness.nl